ARTICOL

Pöttinger aniversează 150 de ani și inaugurează o a patra uzină

Postat in 30.06.2021 - 08:19 | Categorie: Articole | Vizualizari: 65

 

Constructorul austriac Pöttinger aniversează anul acesta 150 de ani de existență și anunță că a inaugurat o nouă uzină. După uzina principală de la Grieskirchen (Austria), uzina de producție de la Bernburg (Germania) și centrul de producție de materiale destinate lucrărilor solului de la Vodnany (Cehia), Pöttinger deschide un al patrulea centru de producție, situat nu departe de sediul din Austria, la St. Georgen. Suprafața uzinei ocupă 6 300 m2 pe un teren de 17 hectare. „Prima fază de extindere a fost finalizată în doar un an, cu o investiție de 25 milioane EUR. Datorită numărului ridicat de comenzi pentru utilaje și a numărului limitat de unități produse în actuala fabrică, au dus la avansarea rapidă a construcției noi fabrici. De aceea, ceremonia de începere a fazei următoare de construcție a avut loc în același timp”, se arată în comunicatul de presă.

Ceremonia desfășurată în timpul deschiderii oficiale a unitășii de producție a marcat începutul construcției și la cea de-a doua fază de extindere. Această nouă etapă înseamnă o extindere aproape dublă față de suprafața de producție actuală și o investiție de aproximativ încă 45 de milioane EUR. În viitor, vopseaua de înaltă calitate a mașinilor va fi produsă în noua fabrică. Vopsirea catodică reprezintă un proces ecologic. Nu se folosește niciun solvent în amestecarea și aplicarea vopselei. Acest lucru conferă utilajelor Pöttinger o culoare atrăgătoare, care are o durată de viață mai lungă ducând la durabilitatea acestora”, continuă comunicatul.

Suntem mulțumiți de dezvoltarea pozitivă a afacerii noastre și dorim să folosim impulsul cererii actuale pentru a realiza sustenabilitatea prin extinderea distribuției și introducerea de noi utilaje. Această dezvoltare va fi susținută în cel mai bun mod posibil de aceste faze de extindere”, declară Gregor Dietachmayr, purtător de cuvânt al echipei de management, încântat de lucrările de extindere care sunt în desfășurare.

Categorii blog