DESPRE NOI

S.C.Promat Comimpex SRL este o companie infiintata in anul 1998, care si-a propus de la bun inceput sa-si orienteze activitatea spre una dintre cele mai importante ramuri ale economiei, agricultura.

Societatea noastra pune un accent deosebit pe domeniul agricol, considerand ca se afla intr-o zona de activitate in care exista competitie, prin comercializarea produselor pentru agricultura si anume desfacerea de ingrasaminte chimice, seminte de porumb, floarea soarelui, rapita, grau; pesticide-erbicide, fungicide, insecticide, acaricide, fertilizanti foliari si regulatori de crestere, tratament samanta, adjuvanti, insecticide de uz veterinar si domeniu public. Scopul nostru a fost sa realizam o structura organizatională bine compartimentata care sa faciliteze o buna colaborare cu clientii nostri, pentru a putea duce la imbunatatirea acestei activitati cu scopul cresterii bunastarii producatorilor agricoli care vor folosi aceste produse, deoarece succesul propriu nu se poate realiza decat daca si clientii nostri au succes.

Prin calitatea produselor si serviciilor pe care le ofera, Promat a reusit in toti acesti ani sa devina o companie puternica, solida datorita partenerilor sai – fermierii, carora le multumeste pentru increderea acordata. Promat isi aduce permanent contributia pentru sustinerea fermierilor prin tehnologie, servicii si produse de calitate pentru ca acestia sa ajunga la recolte performante, profitabile, la o dezvoltare si prosperitate pe termen lung, devenind astfel un partener de incredre al fermierului.

Compania noastra si-a indreptat atentia atat spre sanatatea culturilor, spre securitatea alimentara – prin comercializare produselor eco, cat si spre protectia mediului prin valorificare energiei regenerabile.

Partenerii nostri cu care colaboram inca din primii ani de la infiintare sunt parteneri de renume mondial precum: Monsanto, Pioneer, DuPont, Bayer, BASF, Azomures, Syngenta, Caussade, Euralis, KWS, Limagrain, Nufarm, Mewi sau Volvo.

Detinem un portofoliu important de clienţi si producatori agricoli cu care ne mandrim, iar cu mulţi dintre acestia dezvoltam relatii de mai bine de 15 ani. Pentru a ne consolida pozitia ferma pe piata a societatii, a relatiilor cu partenerii, pentru ridicarea standardelor calitative a serviciilor oferite acestora, s-a implementat sistemul de management integrat de calitate si mediu dupa standardele SR EN ISO 9001: 2008 şi SR EN ISO 14001: 2005.

Echipa Promat este o echipa profesionista, tanara, unita, dornica sa cunoasca experiente noi, parteneri noi, este o echipa care pune suflet si pasiune in activitatea care o desfasoara.