ARTICOL

John Deere achiziționează Smart Apply

Postat in 29.07.2023 - 07:32 | Categorie: Articole | Vizualizari: 153

Constructorul american John Deere anunță că a achiziționat Smart Apply. Această companie este specializată în fabricarea echipamentelor de pulverizare de precizie. Compania a creat recent kitul „Smart Apply Intelligent Spray Control System”. Acesta servește la îmbunătățirea preciziei și a performanțelor pulverizatoarelor cu jet utilizate în livezi, vii si pepiniere. Obiectivul este de a reduce utilizarea substanțelor chimice, vizând plantele, limitând în același timp scurgerile.

Aceasta este o progresie naturală a relației de lucru a celor două companii”, a declarat Mike Bailey, Director, Small Tractor & HVC Production System la John Deere. „Este o continuare a angajamentului nostru față de clienții și dealerii de recolte de mare valoare, extinzând în continuare un portofoliu de soluții pentru a ajuta cultivatorii să-și abordeze cele mai mari provocări legate de forța de muncă, costurile de input și cerințele de reglementare și să atingă obiectivele de mediu.”

Sistemul Smart Apply utilizează tehnologia LiDAR pentru a detecta prezența copacilor sau a viței de vie. Volumul amestecului de pulverizare este ajustat în funcție de densitatea frunzișului. Pulverizarea se oprește automat când nu mai există nicio plantă. Pe lângă faptul că poate fi cuplat la un sistem GPS, software-ul colectează mai multe date. De exemplu, ține evidența datei și orei de pulverizare, volumele generale, economiile de produse, numărul de copaci stropiți, volumul copacului, sănătatea copacilor sau a viței de vie și suprafața pulverizată.

Atât John Deere, cât și Smart Apply recunosc importanța culturilor de mare valoare și se angajează să investească în inovație și tehnologie, care sunt cele mai utile producătorilor care cultivă culturi de mare valoare și ajută la rezolvarea problemelor lor”, a declarat Jerry Johnson, președinte și CEO la Smart Apply.

Categorii blog